Projeler

Projeler

Projeler

04.05.2020 529

Erdem'li Bir Hayal

Anadolu imam hatip ortaokul ve liselerinde öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlâkî, insani, kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla 2020 yılında başlattığı Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli ERDEM projesine okulumuz "Astronomi Sınıfı"kurmak amacıyla başvuru yaptı. Yapılan secmeler sonucunda okulumuz seçilen 137 okuldan birisi olarak projeyi gerçekleştirmeye hak kazandı.

https://devrekkizanadoluihl.meb.k12.tr/icerikler/erdemli-bir-hayal_11684283.html 

E-Twinning 

Bir Kitap Molası ve Behind the doors 

https://devrekkizanadoluihl.meb.k12.tr/icerikler/behind-the-doors_11604806.html 

DevreKod

Okulumuzda Kodlama Sınıfı bulunmaktadır.

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri; Zonguldak Valiliği ve Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün DevreKod  projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinden Destekleme ve Yetiştirme Kursu almaktadır.

icerikler/kodlama-kursu_8543406.html


DYNED İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ

icerikler/kasim-ayi-dyned-birincilerine-odul_8394208.html

Ayın Değeri

 Düşünce ve medeniyet kulübü tarafından belirlenen bir diğeri öğrencilerimize anlatarak pano hazırlıyoruz.Ayrıca Sınıf Rehber Öğretmenleri belirlenen değerleri derslerde öğrencilerimize anlatıyor.

ÖNCÜ ŞAHSİYETLER KÖŞEMİZ

icerikler/oncu-sahsiyetler-kosesi-oktay-sinanoglu_8590416.html

Okulumuz girişinde her hafta bir değerimizi öğrencilerimize tanıyoruz. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail Uysal tarafından hazırlanan proje kapsamında Fuat Sergin, Oktay Sinanoğlu,Naim Süleymanoğlu Mehmet Akif Ersoy, Celalettin Ökten gibi değerlerimizi öğrencilerimizin bilgisine sunduk.

 

ZONGULDAK OKUYOR

Değerler eğitimi kapsamında, örnek davranışları tanıtmak ve kendine güven duygusunu geliştirmek, ilimizde okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren, milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla "Zonguldak Okuyor" sloganıyla kitap okuma yarışması düzenlenmiştir. 

 

Hafızlık Projesi

 Okulumuzda Örgün eğitimle birlikte Hafızlık Projesi uygulanmaktadır.Devrek İlçe Müjtülüğü ile imzalanan protokol kapsamında Merkez Kız Kur'an Kursunda kalan öğrencilerimize hafızlık eğitimi verilmektedir.

 

EĞİTİM KOÇLUĞU

 Okulumuzda Rehber öğretmenimiz Azize ÇARŞANBA rehberliğinde 8.sınıflar ile 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Eğitim Koçluğu uygulanmaktadır.